Crna Kronika

#192

Na meti lopova novac, cigarete, bicikli...

Na meti lopova novac, cigarete, bicikli...
Marko Jurinec/PIXSELL

S četvrtka na petak u ulici Put Stanova u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Sa subote na nedjelju  u  Briševu, nepoznati počinitelj  je  provalio u  trgovinu  u vlasništvu trgovačkog društva odakle cigarete i novac. 

Materijalna šteta naknadno, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U subotu poslijepodne u Sv. Filip i Jakovu, nepoznati počinitelj je s plaže otuđio torbu s mobitelom i novcem u vlasništvu 37-godišnje državljanke Slovenije.

Materijalna šteta iznosi oko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu predvečer u Sv. Filip i Jakovu, nepoznati počinitelj je iz mobilne kućice otuđio novčanik s novcem u vlasništvu 64-godišnjaka.  

Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U nedjelju u Ogulinskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je dvorišta otuđio bicikl u vlasništvu 38-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.


Reci što misliš!