Crna Kronika

#192

Zadarskim provalnicima i lopovima na meti je uglavnom novac

Zadarskim provalnicima i lopovima na meti je uglavnom novac
Marko Jurinec/PIXSELL

S nedjelje na ponedjeljak u ulici Hrvoja Ćustića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Jučer poslijepodne u Vrsima, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koriste 32-godišnja državljanka Rusije i 28-godišnji državljanin Bjelorusije,  odakle je  otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S nedjelje na ponedjeljak u Starigradu, nepoznati počinitelj je iz apartmana kojeg koristi 51-godišnja državljanka Njemačke, otuđio ruksak.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer prijepodne u Dinarskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 83-godišnjakinje otuđio novčanik. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer prijepodne u ulici Dalmatinskog sabora u Zadru, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 83-godišnjakinje otuđio novčanik. 

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.


Reci što misliš!