Crna Kronika

Odala ga nervoza

Vozač priveden pred DORH zbog prenošenja 342 kilograma marihuane

Vozač priveden pred DORH zbog prenošenja 342 kilograma marihuane
VS, Dubrovački dnevnik / Radarska kontrola Dubrovnik i okolica

Muškarac kojeg se sumnjiči kako je preko Graničnog prijelaza Karasovići pokušao prevesti 341,8 kilograma marihuane, priveden je jutros, nešto iza devet sati pred Državno odvjetništvo na ispitivanje.

40-godišnji muškarac vozio je turistički autobus registriranim na jednu turističku agenciju iz Dubrovnika te ga je odala nervoza, kazala je policija na konferenciji za medije, piše Dubrovački dnevnik.

U 21 sportskoj torbi koja je pronađena u autobusu nalazila se marihuana, premda je on kazao da je u pitanju sportska oprema brazilske momčadi."U četvrtak oko 15:30 sati na Graničnom prijelazu Karasovići iz pravca Crne Gore pristupio je autobus dubrovačkih registracijskih oznaka, registriran na turističku agenciju iz Dubrovnika, a njime je upravljala muška osoba (40) iz Dubrovnika.

Svojom nervozom je odmah pobudio sumnju, a policijski službenici su primijetili 17 crnih torbi.

Kada su ga upitali što sadrže, vozač je kazao kako je to sportska oprema momčadi iz Brazila koju je vozio u Crnu Goru,“ istaknuo je voditelj Službe kriminalističke policijeZoran Tikvica na jučerašnjoj konferenciji za medije dodavši da je uhićena još jedna osoba zbog ovog slučaja. 

Iz Policijske uprave dubrovačko - neretvanske zapljenu su proglasili najvrijednijom zapljenom droge ove godine na području ove policijske uprave, pa i šire. Načelnik Ivan Pavličević kazao je da se vrijednost zapljenjene droge procjenjuje na oko pet milijuna kuna, a 15 milijuna u maloprodaji na crnom tržištu što ovu zapljenu čini drugom najvrjednijom zapljenom na području  Policijske uprave dubrovačko - neretvanske.


Reci što misliš!