Crna Kronika

traga se za počiniteljem

U trgovačkom centru Supernova opljačkana poslovnica Hrvatske pošte

U trgovačkom centru Supernova opljačkana poslovnica Hrvatske pošte

U petak navečer u ulici Akcije Maslenica u Zadru nepoznati počinitelj je iz poštanskog ureda Hrvatske pošte otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi preko sto tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer poslijepodne u ulici Andrije Hebranga u Zadru, nepoznata muška osoba je iz trgovine otuđila parfem, a kada ga je djelatnik zaštitarske tvrtke pokušao zaustaviti, nepoznati muškarac ga je odgurnuo i udaljio se.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a u tijeku je kriminalističko istraživanje i potraga za počiniteljem.

S petka na subotu  u Pridragi, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu  58-godišnjakinje, odakle je otuđio razne cigarete i druge artikle.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.      

U subotu  u ulici Ivana Zadranina u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 60-godišnjakinje, odakle je otuđio  novac i nakit.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote ne nedjelju u Gornjem Karinu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio  razne cigarete.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena,  a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U nedjelju poslijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću austrijskih državljana (76 i 52 godina), odakle je otuđio  novac i mobitel.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna,  a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


Reci što misliš!