Crna Kronika

napalo ih desetak divljaka

U zadarskom noćnom klubu pretučena dva američka vojnika

U zadarskom noćnom klubu pretučena dva američka vojnika
Instagram

U noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu "Opera" na Obali kralja Tomislava u Zadru, pretučena su dva američka građanina (stari 24 i 25 godina). Radi se o tamnoputim gej mladićima koji su se zabavljali u tom klubu.

Jedan od njih opisao je u videu koji je objavio na svom Instagram profilu što se dogodilo. Prvo je poručio svima da ne stigne odgovarati na poruke, ali neka znaju da je dobro.

"Vidim da mnogi žele saznati što se točno dogodilo. Primam jako puno poruka, pokušat ću na sve njih odgovoriti. Ukratko, jučer navečer su mene i mog prijatelja zaskočila desetorica Hrvata i skoro smo pritom izgubili živote. U jednom trenutku me jedan muškarac držao, a trojica udarala. Tada mi se sve zacrnilo. Izgubio sam svijest.

Jedna djevojka koju smo tamo upoznali koja je nevjerojatna, voljet ću je do kraja života, ona je sada moj anđeo; ona i njena prijateljica su nas odvezle u bolnicu. U bolnici su nas odmah poslali na rendgen, nisu nam prije toga opipali puls ili slično, nije ih bilo briga", tvrdi Amerikanac.

Jedan od napadnutih objavio je na svom profilu video za koji kaže da je prethodio napadu.

Iz zadarske policije kažu kako je događaj okvalificiran kao prekršaj.

"U noći sa subote na nedjelju oko 3.20 zaprimljena je dojava da je u jednom ugostiteljskom objektu na Obali kralja Tomislava došlo do naguravanja između više osoba. Po dolasku, policijski službenici zatekli su dva američka državljanina u dobi od 24 i 25 godina koji su imali ozljede te su prevezeni u bolnicu. Mladiću od 24 godine konstatirane su lakše tjelesne ozljede, a 25-godišnjak je dobio liječničku pomoć. Izvidi su u tijeku", rekla je za Index glasnogovornica zadarske policije.

Iz Indexa su pitali policiju zašto nisu jutros u priopćenju izvijestili o tom događaju.

"S obzirom da je događaj u radu, izvidi su u tijeku, nismo konkretno izvijestili o tom slučaju", rekla im je glasnogovornica.

Zanimalo ih je i zašto je u pitanju samo prekršaj.

"Zasad je tako. Izvidi traju. Kad budemo imali nešto više konkretno, izvijestit ćemo javnost", dodala je glasnogovornica.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti