Crna Kronika

okončana drama na Trgu Petra Zoranića

Muškarac prijetio da će se baciti s krova Providurove palače

Muškarac prijetio da će se baciti s krova Providurove palače

Jutros se na Trgu Petra Zoranića odvijala prava drama. Oko 7.30 PU zadarskoj stigla je dojava iz Županijskog vatrogasnog centra kako se na krovu Providurove palače, koja se trenutačno obnavlja, nalazi nepoznati mlađi muškarac koji prijeti da će skočiti i počiniti samoubojstvo.

Na teren su odmah upućeni vatrogasci s jednim vatrogasnim vozilom te policija i hitna pomoć a postavljen je i zračni jastuk u podnožju zgrade Providurove palače. S mladićem se pregovaralo kako bi se okončala ova dramatična situacija.

Nešto prije 9 sati drama je sretno okončana, mladić je nestao s krova u nepoznatom pravcu a vozila i ljudstvo su se povukle s mjesta događaja.

"Oko 7.30 sati smo dobili dojavu da se na krovu Providurove palače nalazi čovjek koji prijeti da će se skočiti. Na mjesto događaja su odmah izašli policajci, djelatnici Hitne pomoći i vatrogasci. Oko 8.30 se preko drugog krova, koji je spojen s krovom na kojem se nalazio, spustio i otišao", izjavila je Sonja Šimurina iz Policijske uprave zadarske.

 


Reci što misliš!