Crna Kronika

#192

Uz prijetnje nožem i pištoljem u Zadru opljačkane trgovina i pošta

Uz prijetnje nožem i pištoljem u Zadru opljačkane trgovina i pošta
Marko Prpic/PIXSELL

Sinoć oko 19.40 sati u Molatskoj ulici u Zadru, nepoznata maskirana muška osoba je ušla u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te uz prijetnju nožem otuđila novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Sinoć oko 18.10 sati u Šibenskoj ulici u Zadru, nepoznata maskirana muška osoba je ušla u poštanski ured u vlasništvu trgovačkog društva te uz prijetnju  pištolja otuđila novac. 

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

U  tijeku je kriminalističko istraživanje radi rasvjetljavanja svih okolnosti događaja te traje intenzivna potraga za počiniteljima razbojništva.

Sa utorka na srijedu u ulici bana Josipa Jelačića u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u frizerski salon u vlasništvu 31-godišnjakinje, odakle je otuđio novac. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne u ulici Put crvenih kuća u Zadru,  nepoznati počinitelj  je  otuđio mobitel u vlasništvu 23-godišnjakinje. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.


Reci što misliš!