Crna Kronika

krvavi pohod u splitu

Splitski vijećnik: Ubijeni su konstantno maltretirali sve oko sebe. Dilali, reketarili, tukli...

Mostov splitski gradski vijećnik Josip Markotić komentirao je trostruko ubojstvo koje je u subotu šokiralo Splićane, ali i cijelu Hrvatsku.

Na početku svoje objavu na Facebooku napisao je da se u "u civiliziranim društvima korupcija, nepravda i zločini se ne rješavaju osvetom i uličnim obračunima i ubojstvima".

"Zato što takve stvari u civiliziranim društvima rješava policija i pravosuđe. Od ovog užasnog zločina (za kojeg osobno ne mogu naći nikakvo opravdanje) gori je jedino zločin (ne)činjenja korumpiranog hrvatskog pravosuđa.

Trojica ubijenih kriminalaca i narko dilera već godinama su poznati policiji i pravosuđu.

Dogodilo se to praktički u kvartu u kojem živim.

Kafić pored škole u koju mi idu djeca 'u roku keks' je bio okružen specijalcima. Kako to? Pa jer policija dobro zna tko drži kafić i kakvi se 'akademici' skupljaju u njemu. I strahovali su da se ubojica ne spusti do kafića i nastavi osvetničko ubijanje.

Trojica ubijenih konstantno su maltretirali sve oko sebe. Dilali drogu, reketarili, tukli, prijetili...

Vidim da se dio lokalnih medija sada licemjerno zgraža nad porukama podrške ubojici. A da se za promjenu malo zgražate i oštricu svog pera usmjerite u drugu metu.

Za početak da provjerite kako se moglo dogoditi da se jedan od ovih 'uglednika' povezanih s određenim 'miljeima' na jednom nedavnom svečanom događaju u Splitu slika tik uz predsjednicu?

Svi koji sada daju podršku ubojici ne rade to zato što bi veličali ubojstvo, osvetu i kriminal. To rade iz revolta prema ovom nakaradnom sustavu.

Jer da su policija i pravosuđe odradili ono što su trebali odraditi, ta trojica nesretnika bi danas bila živa jer bi bili tamo gdje trebaju biti - u zatvoru", napisao je Markotić.

Category: 1627 - 1627

Reci što misliš!