Događaji

Stanje u prometu, izvješće HAK-a

HAK: Zbog olujne bure zatvorena A1 od Svetog Roka do Posedarja

HAK: Zbog olujne bure zatvorena A1 od Svetog Roka do Posedarja

Zbog olujnih udara vjetra dionica autoceste A1 Sveti Rok-Posedarje zatvorena je za sav promet, a obilazak je državnim cestama preko Gračaca i Obrovca, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Samo za osobna vozila otvorene su: autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica; Jadranska magistrala DC8 na dionici Karlobag-Sveta Marija Magdalena; državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika te na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Novog Vinodolskog i Karlobaga još i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A7 između NP Rupa i čvora Jurdani.

Zbog snijega koji mjestimice pada vozi se uz ograničenje brzine na 80 km/h na autocesti A1 između čvora Otočac i tunela Sveti Rok, a uz ograničenje od 40 km/h na dionici između čvora Zagvozd i odmorišta Rašćane.

Kolnici su mjestimice mokri u Istri, Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji i središnjoj Hrvatskoj.

Zbog radova je zatvorena autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka.

Na autocesti A1 kroz tunel Malu Kapelu te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.

Na državnoj cesti DC1 u mjestu Klinča Sela na dionici Zagreb-Jastrebarsko vozi se uz privremenu regulaciju prometa od 8,30 do 15 sati.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen i katamaranska linija Novalja-Rab-Rijeka.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.