Događaji

od 17 sati

Humanitarna akcija "Jakna viška" danas i u zadarskoj Socijalnoj samoposluzi

Humanitarna akcija
Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon Zagreba, akcija prikupljanja zimskih jakni nastavlja se danas i u Zadru. Humanitarna akcija "Jakna viška" danas se organizira u zadarskoj Socijalnoj samopsluzi u crkvi sv. Frane. Stoga ako imate toplu jaknu, kaput, šal, rukavice koje više ne koristite ili želite pokloniti potrebitima, donesite danas iza 17 sati u Socijalnu samoposlugu

- Inspirirani idejom cura iz Zagreba koje su organizirale djeljenje jakni potrebitima, organizirali smo slično i u Zadru u suradnji sa Socijalnom samoposlugom i Igorm Blaslovom. Jakne će se prikupljati danas od 17 sati u Socijalnoj samoposluzi u crkvi sv. Frane, a sutra će se podijeliti korisnicima samoposluge tj. onima kojima najviše trebaju, kaže jedna od inicijatorica i organizatorica humanitarne akcije, Edita te dodaje: Ukoliko ostane jakni, pokušat ćemo pronaći još jednu lokaciju, možda u sklopu Pučke kuhinje gdje bismo ih također dijelili, kako bi olakšali ovu hladnoću našim sugrađanima kojima je potrebna pomoć.

Prikupljaju se isključivo tople jakne, kaputi te tople kape, šalovi i rukavice.

Akciju su inicirale i organizirale Edita i Dubravka u suradnji s Igorom Blaslovom i Mirjanom Tadić. Stalak za robu poklonila je Maja.

Dižite se Zadrani, pokažimo još jednom veliko zadarsko srce!


Reci što misliš!