Događaji

zadrani velika srca

Više nego uspješni rezultati humanitarne akcije "Jakna viška"

Više nego uspješni rezultati humanitarne akcije

Organizatorice humanitarne akcije "Jakna viška" održane u Zadru 11. siječnja, danas su objavile podatke o rezultatima same akcije koja je po svemu bila više nego uspješna.

- Prije svega zahvalili bi se našim divnim sugrađanima koji su pokazali veliko srce i od početka akcije donirali sigurno oko tisuću jakni, deka, vreća za spavanje i drugih potrebnih artikala.

Svi prikupljeni artikli su djeljeni unutar klaustra samostana sv. Frane, većinom korisnicima socijalne samoposluge, ali i svim drugima kojima je bilo potrebno. Podjeljena je većina prikupljenih stvari i vjerujte, otišli su u ruke onima kojima uistinu trebaju, kazuju aktivistice koje su pokrenule ovu hvale vrijednu akciju.

Skupljeno je i više artikala nego je podijeljeno. Što s ostatkom?

- Ostatak prikupljene robe bit će poslan u Vukovar, te će biti podjeljen organizirano gore.

Djevojke su se željele zahvaliti svima koji su im pomogli u organizaciji.

- Ovim putem bi se zahvalili našim dragim franjevcima, koji su nam ustupili prostor, također Igoru i Tanji Blaslov, koji nesebično pomažu svima kojima je pomoć potrebna, zatim butiku za djecu i mlade "Pčelica" i "Izboru" na ustupljenim stalcima za odjeću i dječjim jaknama, te još jednom svima vama koji ste se odazvali i pokazali da mislite na druge.

Hvala svim curama koje su izdvojile svoje vrijeme i pomogle da se roba što bolje izloži i lakše pronađe nove vlasnike, sve smo tu bile od srca. Nadamo se sličnim akcijama i u skoroj budućnosti.

Hvala i medijima, zbog kojih se ovo tako brzo proširilo i puno lakše organiziralo,.
rekle su mlade Zadranke Edita, Dubravka, Iva, Petra, Ivana i Anita.


Reci što misliš!