Događaji

Na središnjem obilježavanju 20. obljetnice Oluje.

Subašić: Bez "Oluje" dogodio bi se genocid i u Bihaću

Subašić: Bez

Predsjednica Udruženja "Majke enklave Srebrenice i Žepe" Munira Subašić izjavila je u srijedu u Kninu kako bi se bez hrvatske vojno-redarstvene operacije "Oluja" možda dogodio genocid i u Bihaću, u susjednoj Bosni i Hercegovini.

"Da nije bilo oslobođenja Knina u operaciji Oluja, možda bi se u BiH nakon Srebrenice dogodio genocid i u Bihaću"", rekla je novinarima u Kninu Subašić čije je udruženje prvi put u Kninu sudjelovalo na središnjem obilježavanju 20. obljetnice Oluje.

Subašić je dodala da je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pozvala njihovo udruženje "Majke enklave Srebrenice i Žepe" da sudjeluje na obilježavanju 20. obljetnice "Oluje" u Kninu.

"Drago nam je da nas je pozvala predsjednica Grabar Kitarović jer znamo da je ona 11. srpnja sudjelovala na obilježavanju 20. godišnjice genocida u Srebrenici i dala podršku nama majkama, našoj mrtvoj djeci i rekla pravu istinu da se tamo (u Srebrenici) dogodio genocid", istaknula je Subašić.

Subašić je čestitala svim hrvatskim braniteljima na oslobodilačkoj akciji "Oluji" te je posebice spomenula generala Antu Gotovinu za kojeg je rekla da je jedan od najboljih generala i branitelja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.