Događaji

'Za Zagreb bez mafije'

Prosvjed "Protiv Bandića gradonačelnika''

 Prosvjed

Danas će se ispred Gradskog poglavarstva održati prosvjed pod nazivom ''Protiv Bandića gradonačelnika'' u organizaciji grupe 'Za Zagreb bez mafije'.

Organizatori su priopćili kako prosvjedom poručuju da ne žele da grad vodi čovjek protiv kojeg je podignuta optužnica.

"U trenutnom stanju kriminalnih zakona i institucija, ono što možemo jest pokazati oblik vlastitog revolta - prosvjed- te neki oblik građanskog neposluha, a trenutno jedina strategija je poziv na bojkot gradskog prijevoza ZET-a. Stoga ćemo na prosvjedu imati i poruku- NE PLAĆAJMO PRIJEVOZ ZET-u", stoji u priopćenju organizatora prosvjeda.

Podsjećaju da je osim Bandića u tzv. akciji Agram 'pao' i direktor ZET-a Ivan Tolić koji je u Holdingu dobio premještaj. Također, revizija je pokazala da u ZET-u sjedi 90-ak ljudi bez potrebne stručne spreme, a ZET u ovim teškim vremenima nema razumijevanja za nezaposlene jer pokaz za njih nije besplatan kao što bi trebao biti, dodaju organizatori prosvjeda.
 
Poručuju i da na prosvjed nije dobrodošao nijedan predstavnik bilo koje političke stranke ili kluba koji trenutno sačinjava Gradsku skupštinu ili Hrvatski sabor.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.