Događaji

Dobro se dobrim vraća!

Saznajte sve o "Volonterstvu među mladima - Svačiji Dom!"

Saznajte sve o

Želite doprinijeti društvenoj promjeni i steći vrijedno volontersko iskustvo? Upoznajte se sa mogućnostima volontiranja s mladima iz alternativne skrbi u Domu za odgoj djece i mladeži Zadar!

Udruga CINAZ i suradnici Vas pozivaju na tribinu pod nazivom:

Volontiranje među mladima - Svačiji Dom! koja će se održati u ponedjeljak, 13.4.2015. u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar (Stjepana Radića 11b) s početkom u 18:00 sati.

Tribina se odvija kao jedna od aktivnosti u sklopu obilježavanja Tjedna jednakosti (13.-17.4.2015.), projekta "U znak jednakosti" s ciljem socijalnog uključivanja mladih iz alternativne skrbi i promicanjem borbe protiv diskriminacije u lokalnoj zajednici.

Alternativna skrb je oblik skrbi za djecu i mlade koja zbog raznih razloga i okolnosti (teškog socijalnog stanja obitelji, neadekvatnih odgojnih metoda roditelja ili delinkventnog ponašanja djece i mladih) isključuje biološke roditelje. Na području Zadarske županije jedina ustanova koja pruža alternativnu skrb je Dom za odgoj djece i mladeži Zadar koji broji 16 štićenika.

Na tribini će se predstaviti vlastita volonterska iskustva te informirati o mogućnostima i važnosti volontiranja. Svi zainteresirani posjetitelji će ovom prilikom dobiti sve potrebne informacije vezane uz volontiranje u Domu, uz podršku kordinatora volontera iz Doma i Volonterskog centra Zadar.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.