Događaji

Potaknuti apelom mještana

HSU donirao hranu mještanima županjske Posavine

HSU donirao hranu mještanima županjske Posavine
Nikola Čutuk/PIXSELL

Iz HSU-a su pozvali i druge političke stranke da se odazovu apelima za pomoć i pomognu potrebitima kao što to redovito čine njihovi članovi, pretežito stariji, koji nisu zaboravili vrijednosti solidarnosti i brige o drugima

Potaknuti apelom mještana poplavljenih područja županjske Posavine, članovi Hrvatske stranke umirovljenika donirali su Crvenom križu hranu u vrijednosti od 10.000 kuna kako bi se ublažio problem nedostatka osnovnih namirnica u Gunji i ostalim mjestima pogođenim poplavama.

Predsjednik HSU Vukovarsko-srijemske županije Marinko Lukenda predao je paket pomoći koji se sastoji od mlijeka, riže, tjestenine, krumpira, soli, ulja, šećera, mesnih prerađevina i ribe u skladište Crvenog križa u Gunji.

Iz HSU-a su pozvali i druge političke stranke da se odazovu apelima za pomoć i pomognu potrebitima kao što to redovito čine njihovi članovi, pretežito stariji, koji nisu zaboravili vrijednosti solidarnosti i brige o drugima.

Osim te jednokratne pomoći, Hrvatska stranka umirovljenika, u suradnji s Vinkovačkom udrugom umirovljenika, provodi projekt pomoći najugroženijim umirovljenicima koji su stradali od poplava prema kojem 47 umirovljenika, u mjesečnim anuitetima, u trajanju godinu dana prima pomoć u vrijednosti 100 kuna. Nije mnogo, ali je u okviru naših skromnih mogućnosti, poručuju iz HSU.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.