Događaji

Prva Info točka

Zadar dobio Info točku za mlade

Zadar dobio Info točku za mlade

Udruga CINAZ putem Info točke za mlade želi omogućiti mladima u Zadru da budu informirani o mogućnostima vezanim za njihovo obrazovanje, cjeloživotno učenje, stipendije,...

Udruga CINAZ danas je održala predstavljanje prve Info točke za mlade.

Formiranje Info točke je u sklopu velikog nacionalnog projekta „Empowerment toward equal opportunities" kojeg provodi Info zona iz Splita u partnerstvu s udrugom Cinaz iz Zadra, Argonautom iz Murtera i udrugom Zvono iz Belišća, a koji je dio većeg europskog projekta „Grassroots Europe-for local wellbeing" kojeg financira Open Society Institute iz Budimpešte, i u njemu sudjeluje 14 udruga s područja Slavonije i Dalmacije koje se žele baviti kvalitetnim informiranjem mladih.

Cilj projekta je uvođenje i osnaživanje organizacija mladih/za mlade u proces organiziranog informiranja i savjetovanja mladih.

Udruga CINAZ putem Info točke za mlade želi omogućiti mladima u Zadru da budu informirani o mogućnostima vezanim za njihovo obrazovanje, cjeloživotno učenje, stipendije, putovanja, zaposlenja, volontiranja i sl. Kao takve Info točke zamišljene su kao mjesto širenja svih važnih informacija za mlade.

Info točku potražite u klubu mladih Klooz na Trgu Petra Zoranića 1. , te u Domu mladeži. Klooz potražite i na Facebooku .


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.