Događaji

Latinica

Denis Latin u svibnju ponovno na malim ekranima

Denis Latin u svibnju ponovno na malim ekranima

Nakon godinu i tri mjeseca koliko ima da je u 17-oj godini emitiranja ukinuta kultna »Latinica«, Denis Latin vratit će se, makar na tren, na male ekrane. Kako se neslužbeno saznaje, Latin bi trebao raditi obljetničarsku emisiju u povodu 15. svibnja kada se na Prisavlju obilježava Dan Hrvatske radio televizije, piše novilist.hr

Latina se sjetio v.d. urednik Informativnog programa Dražen Miočić , a Latin je na zamolbu da predloži koncept i razradu emisije u trajanju od 40 minuta odgovorio pozitivno. Hoće li svečarska emisija donijeti Latinu i kakav projekt u jesenskoj shemi, ostaje vidjeti.

No tu posve izvjesnim povratcima pred kamere nije kraj. Na HTV-u već se radi na pripremi tri politička magazina za jesensku shemu – unutarnjopolitički, vanjskopolitički i gospodarski. Onaj koji će se baviti unutarnjom politikom i to kao urednik i voditelj trebao bi, navodno, biti Zoran Šprajc .

Makar taj politički magazin, koji bi išao jednom tjedno, ne znači i gašenje »Otvorenog«, želja je vodstva IP-a da u stolicu voditelja i urednika Dnevnika zasjedne Mislav Togonal . Da, pak, sve ne budu vezano isključivo za jesen, od ponedjeljka je opet u Dnevniku Dražen Ilinčić , što bi vjerojatno trebalo sugerirati kako se posve odustalo od ideje da se kultura i znanost potpuno izdvoje iz redakcije Informativnog programa.

S druge strane zanimljivo je čuti i da je još uvijek predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor pristala doći u goste Aleksandru Stankoviću , nakon tri godine ignoriranja.

novilist.hr/eZd

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

 Izdvojeno