Događaji

Komemoracija

Izgubili smo puno više od kolege novinara...

Izgubili smo puno više od kolege novinara...

U ime sportske redakcije od Frane Vukića oprostio se njegov bliski prijatelj i urednik Drago Bajković kod kojeg je nesretni Vukić u subotu navečer proveo posljednje trenutke prije tragične prometne nesreće

"Izgubili smo puno više od kolege novinara, izgubili smo čovjeka vedrog duha i ponosni smo što je bio dio nas" ovim se riječima Damir Maričić, direktor Zadarskog lista na današnjoj komemoraciji oprostio od tragično preminulog Frane Vukića, pomoćnika glavnog urednika Zadarskog lista.

Od 37-godišnjeg Vukića, dugogodišnjeg sportskog novinara i vijećnika Općine Vrsi na komemoraciji u redakciji Zadarskog lista oprostili su se njegove kolege iz svih zadarskih redakcija i dopisništava, kao i gradonačelnik Živko Kolega, župan Stipe Zrilić i načelnica Općine Vrsi Sandra Vukić.

"Frane je živio novinarstvo, a njegovim odlaskom ostat će velika praznina", između ostalog je rekao i Nedjeljko Jusup.

U ime sportske redakcije od Frane Vukića oprostio se njegov bliski prijatelj i urednik Drago Bajković kod kojeg je nesretni Vukić u subotu navečer proveo posljednje trenutke prije tragične prometne nesreće.

U ovim trenucima u tijeku je komemoracija u prostorijama Općine Vrsi., a posljednji ispraćaj Frane Vukića bit će sutra u 16 sati u rodnim mu Vrsima.


Reci što misliš!