Događaji

bravo, dečki

Josip Vucić i Valentino Vukelić odlični na državnom natjecanju iz informatike

Josip Vucić i Valentino Vukelić odlični na državnom natjecanju iz informatike

Na Državnom natjecanju iz informatike održanom u Primoštenu učenici Strukovne škole Vice Vlatkovića postigli su odlične rezultate!

Osnove informatike (strukovne škole): učenici Josip Vucić i Valentino Vukelić osvojili su prvo mjesto. Mentor je bio nastavnik Džemail Spahić

Algoritmi – programiranje (gimnazije i strukovne škole): Valentino Vukelić osvojio je 4. mjesto čime je stekao pravo odlaska na Hrvatsku informatičku olimpijadu koja predstavlja kvalifikacije za odlazak na Svjetsku informatičku olimpijadu. Mentor je bio Šime Smolić.

Osim informatike, Valentino je bio prvi na međužupanijskom natjecanju iz osnova elektrotehnike održanom u Senju te se plasirao na državno natjecanje koje će se održati u Kutini. 

Josip je dijelio prvo mjesto na županijskom natjecanju iz fizike, a prošle godine je bio prvi u RH iz elektrotehnike. Sve u svemu, izvrsni dečki.

Kao ravnatelj želim istaći da su Josip i Valentino, ne samo izvrsni učenici, već i krasne osobe koje znaju što žele postići u životu te su i nesebični prijatelji koji rado pomažu drugima. No, isto tako želim istaknuti kako ovi njihovi razultati pokazuju svu vrijednost i kvalitetu nastavnika Strukovne škole Vice Vlatkovića te samog programa tehničar za računalstvo koji po mom mišljenju spada u najkvalitetnije četverogodišnje programe. To je definitivno program budućnosti koji učenicima uistinu pruža kompetencije za rad u struci te mogućnost upisa na visoka učilišta.“


Reci što misliš!