Događaji

nasadi d.o.o.

Još je samo par dana do početka 3. Vrtne izložbe "Cvijet Zadra"

Još je samo par dana do početka 3. Vrtne izložbe

Tvrtka Nasadi d.o.o. organizira 3. Vrtnu izložbu cvijeća „Cvijet Zadra“/ „Flower of Zadar“ – Garden Flower Show, koja će od 20. do 23. travnja ponovo okupiti sve hortikulturne znalce, ljubitelje cvijeća i vrtne umjetnosti na jednom mjestu, na zadarskoj rivi.

Četverodnevni program izložbe započet će sad već tradicionalnim svečanim otvorenjem koje će se odviti u četvrtak 20. travnja s početkom u 10 sati na prekrasnom antičkom Forumu, a osim cvjetne promenade duž zadarske rive, program će obogatili zvuci dalmatinske pjesme, brojne dječje radionice i predstave za djecu, te stručna predavanja za sve zainteresirane građane.

"Cvijet Zadra" je izložba koja je karakteristična po tome što cvjetne kreacije ostaju u gredicama cijelu turističku sezonu, a interes su iskazale i hotelske kuće koje su se predstavile na samom otvaranju izložbe.

Obala kralja Petra Krešimira IV., odn. prekrasna zadarska riva, pokazala se idealnim mjestom za ovakvu manifestaciju, a 22 ovalne gredice veličine od 30-120 m² , bit će i na trećoj izložbi cvijeća prepuštene slobodnom izričaju izlagača, koje će se i ove godine biti nagrađene u nekoliko kategorija.

"Cvijet Zadra“ je izložba koja je karakteristična po tome što cvjetne kreacije ostaju u gredicama kroz cijelu turističku sezonu.

Više informacija o događaju možete dobiti na e-mail: info@nasadi.hr i telefon: 023/302-860, a sve informacije možete pratiti i na web stranici.

Prodajni dio izložbe biti će organiziran na šljunčanom dijelu Obale kralja Petra Krešimira IV., gdje će tvrtke i privatni proizvođači predstaviti svoje sezonske sadnice.


Reci što misliš!