Događaji

nasadi d.o.o.

Gradonačelnik Kalmeta otvorit će 3. vrtnu izložbu "Cvijet Zadra"

Gradonačelnik Kalmeta otvorit će 3. vrtnu izložbu
Bojan Bogdanić

Iz komunalne tvrtke Nasadi pozivaju sugrađane na svečano otvorenje 3. vrtne izložbe cvijeća „Cvijet Zadra“ danas s početkom u 10 sati na Poljani pape Ivana Pavla II. (Forum).

Izložbu koja se održava u organizaciji gradske tvrtke Nasadi a na kojoj se predstavlja čak 14 izlagača otvorit će gradonačelnik Zadra Božidar Kalmeta.

Oni koji nisu u mogućnosti doći na otvorenje, moći će pratiti prijenos u živo putem stream-a.

maxresdefault_live.jpgCVIJET ZADRA / MrezaTV - YouTube
CVIJET ZADRA - OTVARANJE 20.04.2017

Od 20. do 23. travnja (od četvrtka do nedjelje) tvrtka NASADI u suradnji sa svojim poslovnim partnerima i prijateljima iz cijele Hrvatske organizira Vrtnu izložbu cvijeća komunalnih i privatnih tvrtki „Cvijet Zadra“.

Predstavljaju se komunalna poduzeća iz cijele Hrvatske kao i mnoge privatne hortikulturne tvrtke, koje će svojim cvjetnim kreacijama uljepšati zadarsku rivu. Izložba je natjecateljskog karaktera, a koga je stručni sud proglasio najuspješnijim, objavit će direktor tvrtke Nasadi Lenko Ugrinić na svečanosti otvorenja izložbe.

Četverodnevni program izložbe bit će obogaćen stručnim predavanjima hortikulturnih stručnjaka u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice, stručnim vodstvima kroz gradske perivoje koja su prijašnjih godina izazvala veliko zanimanje građana, a bit će upriličena i prigodna izložba fotografija s cvjetnim motivima u suradnji s Foto-kino-video klubom Zadar u Perivoju kraljice Jelene Madijevke.

Cjelokupan program manifestacije dostupan je na www.nasadi.hr.


Reci što misliš!