Događaji

adio meštre!

Danas u Rtini posljednji ispraćaj Mirka Miočića

Danas u Rtini posljednji ispraćaj Mirka Miočića
PIXSELL

Omiljeni znalac i kvizaški ekspert Mirko Miočić preminuo je u ponedjeljak. Posljednji ispraćaj bit će danas u 16 sati u Rtini.

Tužna vijest pogodila je javnost, najviše, naravno, njegovu obitelj i prijatelje. Koban je bio tumor na jetri, koji je odnio život u vremenu od tjedan dana, kazao je njegov Mirkov brat Marijan za 24sata.hr.

"U nedjelju sam ga odveo u zadarsku bolnicu s upalom pluća. Nije imao ni temperaturu, ali nije mogao disati. Tri dana kasnije liječnici su mi rekli: ‘Gospodine, spremite se, radi se o danima’, kazao je Marijan Miočić.

Na žalost, Mirko nije bio u stanju pogledati meč svog rođaka Stipe Miočića, koji je u noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu obratio naslov prvaka slobodne borbe.

"Kad sam ga brijao, rekao sam mu: ‘Znaš da je Stipe pobijedio’, na što je kroz osmijeh odgovorio: ‘Neka je’, prisjetio se Marijan jednog od posljednjih razgovora s velikim Mirkom.

Nevjerojatno je tužno, ističe Marijan, što je Mirkovu smrt morao priopćiti majci, koja je također u bolnici, piše 24sata.hr.


Reci što misliš!