Događaji

Svečano u Ninu

Ovoga vikenda u Ninu bogat molitveni i duhovni program

Ovoga vikenda u Ninu bogat molitveni i duhovni program
Dino Stanin/PIXSELL

Molitveno-glazbeni program, susret mladih Zadarske nadbiskupije te zavjetna svetkovina Gospe od Zečeva ovog vikenda u Ninu

Molitveno-glazbeni program 'Klape Gospi' održava se u petak 19. svibnja u župnoj crkvi sv. Anselma u Ninu s početkom u 20:00 sati. Nastupaju sljedeće klape: Condura (Nin), Uzorita (Sukošan), Candelora (Zemunik), Libar (Privlaka), Ponistra (Crno), Puntadura (Vir) i Karmel (Turanj).

Susret mladih Zadarske nadbiskupije održava se u subotu 20. svibnja u Ninu. Misno slavlje u župnoj crkvi sv. Anselma u 18:00 sati predvodi o. Franjo Kowal, nadbiskupijski povjerenik za mlade.

Zavjetna svetkovina Gospe od Zečeva svečano se slavi u ponedjeljak 22. svibnja u Ninu, središnjem marijanskom svetištu Zadarske nadbiskupije. Mise su u 6:00, 7:30 i u 8:30 sati. Svečano misno slavlje u 11:00 sati i procesiju nakon mise predvodi mons. Josip Lenkić, generalni vikar Zadarske nadbiskupije. Koncelebrirano misno salvlje u 18:00 sati u župnoj crkvi sv. Anselma u Ninu, potom i procesiju kroz mjesto s čudotvornim Gospinim kipom, predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.


Reci što misliš!

 Izdvojeno