Događaji

#no1

eZadar u ponedjeljak zabilježio više od pola milijuna pregleda stranica

eZadar u ponedjeljak zabilježio više od pola milijuna pregleda stranica

Ponedjeljak je nažalost Zadru i zadarskom području donio ciklonu Graciju, koja je sa sobom donijela kišu i posljedično poplavu biblijskih razmjera te za sobom ostavila ogromne štete, no na svu sreću bez ljudskih žrtava.

Redakcija portala eZadar, što joj i jest osnovna dužnost, iz trenutka u trenutak pratila je situaciju te je ažurno obavještavala Vas, naše drage čitatelje o stanju na terenu, prenosila Vam servisne informacije, poruke iz gradskih i županijskih institucija, i sve ostale bitne informacije kako na portalu tako i na našim moćnim profilima nadruštvenim mrežama.

Objavljen je rekordan broj članaka, fotografija, fotogalerija i video zapisa, naših autora ali i naših čitatelja koji su nam također u velikom broju slali materijale s terena. Jedna savršena sinergija u teškim trenucima za sve. Hvala svima koji su participirali.

Tog su kišnog ponedjeljka srušeni i brojni rekordi. Zadar je bio grad s najviše padalina na svijetu, a eZadar je srušio vlastiti rekord u čitanosti u jednom danu jer ste Vi, dragi naši čitatelji, pregledali pomalo nestvarnih 514.048 stranica unutar 24 sata. Od srca vam hvala na povjerenju!

Kao i uvijek, za razliku od drugih koji rado pišu o svojoj čitanosti, rado objavljujemo i preslik iz Google Analyticsa za 11. rujna.

38 tisuća jedinstvenih korisnika u 53,5 tisuća posjeta pregledalo je više od pola milijuna stranica. Prosječno je posjeta portalu trajala 3 minute 12 sekundi, a u prosjeku ste u tom razdoblju pregledali 9,6 stranica.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.