Događaji

Svi kupni su lažni

Ne nasjedajte na lažne poruke o kuponima u trgovačkim centrima Lidl, Bipa i Konzum

Ne nasjedajte na lažne poruke o kuponima u trgovačkim centrima Lidl, Bipa i Konzum
PIXSELL

Društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama namijenjenim dopisivanju šire se poruke u kojima se lažno nude kuponi u vrijednosti nekoliko tisuća kuna u trgovačkim centrima Lidl, Konzum i Bipai

"Zaprimili smo velik broj vaših upita u vezi s kuponima koji se 'dijele' preko društvenih mreža. Želimo vas informirati da se radi o lažnim kuponima pa vas stoga molimo da ne nasjedate na prijevare! Još jednom, svi kuponi za osvajanje do 1.000 kn u našim trgovinama - lažni su. Sve naše pogodnosti uvijek možete pronaći na našem službenom Facebooku, u našim trgovinama te na našim službenim stranicama.

Savjetujemo vam da i sada i ubuduće uopće ne otvarate sumnjive poveznice poput navedenih koje su se počele jutros pojavljivati", stoji u objavi Lidla.

Sličnom se objavom ogasila i Bipa:

"Primijetili smo da internetom kruže kuponi za osvajanje do 1.000 kn. Istina je da slavimo 10 godina, ali NE DIJELIMO KUPONE putem interneta. Sve pogodnosti pronađite u našim poslovnicama i na našim službenim stranicama i Facebook profilu.

Žalimo zbog eventualnih poteškoća, ali nismo objavili Facebook post kojim se natječaj oglašava, niti smo povezani s navedenom web stranicom.
"

Reagirao je i Konzum:

"Dragi kupci, informacija o kuponu za nagradnu igru koja se pojavila na društvenim mrežama (Facebook, Twitter) i aplikacijama za komunikaciju (WhatsApp) nije organizirana od strane Konzuma. Savjetujemo vam da ne otvarate navedenu poveznicu. Hvala na razumijevanju."


Reci što misliš!