Događaji

Sveučilište u Zadru organizira

Upoznavanje brucoša sa kulturnim i sportskim sadržajima u Zadru

Upoznavanje brucoša sa kulturnim i sportskim sadržajima u Zadru
Davor Strenja

U povodu početka nove akademske godine, za studente prve godine preddiplomskih studija, "brucoiše", ali i sve ostale zainteresirane, Sveučilište je od 3. do 6. listopada organiziralo više zabavnih događanja.

Utorak, 3. listopada 2017. u 17 sati, glavni ulaz Dvorane Krešimira Ćosića, SC Višnjik: Upoznavanje sportskih sadržaja grada Zadra.

Prijava sudjelovanja – online, na Facebook stranici Sveučilišta u Zadru, info pultovima kod Svečane Dvorane, na Novom kampusu ili na matičnom odjelu kod studentskog predstavnika.

- od utorka 3. do petka 6. listopada 2017. u 9 sati i u 15 sati: Vođeni obilazak Središnje knjižnice na Starom kampusu i Sveučilišne knjižnice na Novom kampusu.

Prijava sudjelovanja – online, Facebook stranica Sveučilišta u Zadru, info pultovi kod Svečane Dvorane, na Novom kampusu ili na matičnom odjelu kod studentskog predstavnika

- od utorka 3. do petka 6. listopada 2017. slobodan ulaz za sve studente Sveučilišta u Zadru, bez posebne prijave i uz predočenje studentske isprave, u sljedeće muzeje: Arheološki muzej Zadar, Stalna izložba crkvene umjetnosti, Muzej antičkog stakla Zadar i Narodni muzej Zadar – svi odjeli u Zadru.

Sveučilište organizira i nagradnu igru te će prvih 30 studenata koji pošalju e-mail s imenom i prezimenom, nazivom i godinom studija na info@unizd.hr (u naslov e-maila upisati „ZA NAGRADNU IGRU“) nagraditi ulaznicom za predstavu HNK Zadar i Kazališta PlayDrama UBOJSTVO U KLUBU QUASIMODO autora Elvisa Bošnjaka u režiji Nenni Delmestre u utorak, 3. listopada 2017. s početkom u 20 sati.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti