Događaji

HVIDRA Zadar čestitala Petru Strmoti na imenovanju za načelnika PP Biograd

HVIDRA Zadar čestitala Petru Strmoti na imenovanju za načelnika PP Biograd

Ivica Arbanas, predsjednik Udruge HVIDR-a Zadar je čestitao gospodinu Petru Strmoti , dugogodišnjem članu Predsjedništva Udruge na imenovanju za načelnika PP Biograd na moru

Ovim priopćenjem, kao prvo,  želimo javno čestitati našem članu, gosp. Petru Strmoti na imenovanju za načelnika PP Biograd na moru.

Nakon povratka iz Kanade zbog uključivanja u obranu RH, ranjavanja na prvoj crti bojišnice, završenog studija i magisterija uz rad (koji je financirao vlastitim sredstvima), godina predanog rada u PU Zadarskoj (tijekom kojih nikada nije želio pokrenuti odlazak u mirovinu na koju je odavno imao pravo), godina volonterskog rada kako u našoj Udruzi (gdje je dugogodišnji član Predsjedništva) tako i u drugim humanitarnim udrugama ;  ne možemo se sjetiti nikoga tko bi više zaslužio to unaprjeđenje od gosp. Strmote.

Uvjereni da će, kao i godinama do sada, pošteno i predano izvršavati svoje dužnosti želimo mu puno sreće u daljnjem radu!

Kao drugo , želimo zahvaliti Ravnateljstvu policije te PU Zadarskoj koji su napokon prepoznali višegodišnji trud i rad gosp. Strmote te ga unaprijedili.

S poštovanjem,
Ivica Arbanas, predsjednik Udruge HVIDR-a Zadar
 


Reci što misliš!