Događaji

19.-22. listopada

Biograd Boat Show donosi posebne novosti iz hidrokrilne tehnologije

Biograd Boat Show donosi posebne novosti iz hidrokrilne tehnologije

Skupina mladih i perspektivnih studenata Riječkog sveučilišta kojima je cilj jednog dana razvijati plovila budućnosti ove godine izložit će po prvi put u Biogradu dva atraktivna manja plovila- točnije jedan trimaran dužine 2,45m i širine 2m, te jedan jednotrupac koji je dužine 2m.

Oba plovila su pogonjena električnom propulzijom i predstavljaju plovila koja su trenutno hit u svijetu jedrenja zbog smanjenja otpora trupa i postizanja većih brzina.

Pored impesivnog dvodnevnog kongresnog programa “ 1.HGK Dani Nautike“ su u petak dodani:

Sjednica Izvršnog odbora udruge Hrvatska udruga poslodavaca

Prezentacija: Koncesije na zahtjev i nautička sidrišta- 11:00, Hotel Ilirija

Govornici: Pročelnik Upravnog odjela za more i turizam Zadarske županije Krešimir Laštro i vlasnik portala Pomorsko dobro Branko Kundih 

Premijere plovila- Engleski proizvođač luksusne plovila Fairlane izložit će Novi Targa 48 Open.

Osim navedenih, izdvojili bi glavni panel u četvrtak nakon otvaranja BBS 2017 na temu strategije razvoja nautičkog turizma 2009.-2019.- uspjesi i izazovi.

Za sve posjetitelje sajma će biti održane serija praktičnih radionica i predavanja o trendovima u nautičkom sektoru kao i održivosti nautičkog turizma. Ove godine u sklopu Biograd Boat Show-a Društvo Morskih Viteza organizira stručni seminara otvoren za sve zainteresirane „Priprema skipera za sigurnu plovidbu“, 21.10., u terminu od 09.30-16.30 sati u hotelu Ilirija.

Mirnovec Fun Park nudi posebne pogodnosti za vrijeme sajma a više o ponudi možete vidjeti u privitku.

Izlagački prostor je u potpunosti rasprodan, također i novih 1000 m2 je popunjeno zbog velike potražnje, a završne pripreme u tijeku.

Dodatnih 1000 m2 izložbenog prostora bit će uređeno pokraj ulaza u halu C kako bi se osigurala mjesta za izlagače sa dugačke liste čekanja.

Novi poslovni događaj Biograd B2B sada uključuje sve nautičke djelatnosti i ima prošireni kongresni program sa još jednom dvoranom.  Grad Biograd je pokrovitelj događaja, dok je HGK sponzor i sudjeluje sa svojim kongresnim djelom sajma “ 1.HGK Dani Nautike“.

U nedostatku izložbenog  prostora Ilirija d.d. je stvorila Biograd B2B Nautical Business Networking događaj koji će omogućit poslovnim posjetiteljima sudjelovanje na Biograd Boat Showu bez izložbenog štanda. Poslovni subjekti će promicati i koordinirati sastanke i interakciju tijekom događaja u što je uključen veliki broj društvenih događanja i opsežan Kongresni program, a i velika zabava u petak za sudionike sa hranom, pićem i živom glazbom. Za više informacija posjetite www.biogradb2b.com

Zabavni program će kao i obično ugostiti mnoge live izvođače uključujući grupu Freeway i  Nenu Belana s Fiumensima 21.10.s početkom u 22h.  Uz besplatan subotnji party s Nenom, spremamo Vam i  Mirnovec vatrometni spektakl.

Sa više od 300 izlagača i više od 300 plovila, sajam je jedinstven, a zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, do kasnih sati. Isto tako, mnoga popratna događanja prate sajam na temu poslovanja, obrazovanja, druženja, kulinarstva, sporta i rekreacije.

Posjetite www.bbs.com.hr te upoznajte sajam preko 360° virtual toura.

Posebne pogodnosti za smještaj u Hotelima Ilirija Resort potražite na web stranici: www.ilirijabiograd.com

Cijena ulaznice za BBS : 40,00 kn-www.bbs.com.hr


Reci što misliš!