Događaji

sveučilište

Konferencija: Inovativnost, kreativnost i poduzetnost u odgojno-obrazovnom sustavu

Konferencija: Inovativnost, kreativnost i poduzetnost u odgojno-obrazovnom sustavu
Mate Krezić

Sveučilište u Zadru organizira međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju o obrazovanju pod nazivom „Inovativnost, kreativnost i poduzetnost u odgojno-obrazovnom sustavu“ koja će se održati od 19. do 21. listopada na Sveučilištu u Zadru.

Svečano otvorenje konferencije počinje u 10 sati u Svečanoj dvorani  Sveučilišta u Zadru, Obala kralja Petra Krešimira IV/2.

Konferencija će se baviti pitanjima inovativnosti, kreativnosti i poduzetnosti odgojitelja, učitelja, nastavnika, ravnatelja i stručnih suradnika u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama te visokim učilištima, ali i inovativnošću, kreativnošću i poduzetnošću djece, učenika i studenata.

Tako je namijenjena odgojiteljima, učiteljima, nastavnicima, stručnim suradnicima, ravnateljima, studentima studija pedagogije, studentima studija za odgojitelje i učitelje, studentima svih nastavničkih studija, studentima doktorskih studija te roditeljima, s ciljem stvaranja konstruktivnih rasprava koje se odnose na poboljšanje nastave i razvijanje učenika i djece vrtićke dobi.

O ključnim problemima te poboljšanju i razvijanju odgojno-obrazovnog sustava, raspravljat će brojni stručnjaci iz Hrvatske i regije, a program konferencije će obuhvatiti plenarna izlaganja, izlaganja znanstveno-stručnih radova i izlaganje primjera dobre prakse, odnosno prikazati i predstaviti konkretne inovacije, kreativne učinke i poduzetne osobe.

 


Reci što misliš!