Događaji

19. listopada u 11.15 sati

Biograd na Moru: Potpisivanje 1,5 milijuna kuna vrijednog "Sporazuma" za luku

Biograd na Moru: Potpisivanje 1,5 milijuna kuna vrijednog

U četvrtak, 19. listopada 2017. godine državna tajnica za more Maja Markovčić Kostelac i ravnatelj Županijske lučke uprave Zadar Davor Škibola, potpisat će 1,5 milijuna kuna vrijedan Sporazum o sufinanciranju izrade projektno tehničke dokumentacije za projekt izgradnje ribarske infrastrukture luke Biograd na Moru.

Potpisivanjem Sporazuma, kojim će se sufinancirati dokumentacija potrebna za prijavu projekta za financiranje iz Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo 2014.-2020., omogućit će se rješavanje pitanja uređenja iskrcajnih mjesta za ribarske brodove u biogradskoj luci.
 
Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture još je u srpnju ove godine dodijelilo 7 milijuna kuna za izradu projektno tehničke dokumentacije za izgradnju ribarske infrastrukture u lukama Vela Lamjana, Gaženica, Brižine, Peleš, Novalja i Sustjepan.
 
Nakon potpisivanja Sporazuma gđa Maja Markovčić Kostelac sudjelovat će na svečanom otvorenju 19. nautičkog sajma Biograd Boat Show, koje će se s početkom u 12 sati, održati u zapadnoj Marini Kornati (Biograd na Moru).


Reci što misliš!