Događaji

sajam nautike i dobra zabava

Nastavlja se bogat program na 19. Biograd Boat Showu

Nastavlja se bogat program na 19. Biograd Boat Showu
Dino Stanin/PIXSELL

Nakon 18. uzastopnog rekordnog sajma, Biograd Boat Show se razvio u srednjoeuropski sajam na moru, sa najviše izlagača i plovila na Jadranu.

U petak se nastavlja program predavanja od 11.00h u kojem će se raspravljati o rezultatima sezone nautičkog turizma 2017. Također i predavanja o predstavljanju francuskog tržišta, povezivanju nautičkog s drugim turističkim proizvodima: eno-gastro, kulturnim, pustolovnim, ronilačkim...

Otvoren 19. nautički sajam Biograd Boat Show Svečano otvaranje 19. Biograd Boat Showa

U nedostatku izložbenog  prostora Ilirija d.d. je stvorila Biograd B2B Nautical Business Networking događaj koji će omogućit poslovnim posjetiteljima sudjelovanje na Biograd Boat Showu bez izložbenog štanda.

Poslovni subjekti će promicati i koordinirati sastanke i interakciju tijekom događaja u što je uključen veliki broj društvenih događanja i opsežan Kongresni program, a i velika zabava u petak za sudionike sa hranom, pićem i živom glazbom.

Kao i obično bit će mnogo regata za vrijeme sajma, BBS regata će biti otvorena za javnost, a Samobor regata nastavlja rasti, te će više od 450 članova regate završiti Pitter Offshore Challenge za vrijeme sajma.


Reci što misliš!