Događaji

lijepe riječi zahvale

Zadarski volonteri zahvalili svima koji su pomogli stradalima u poplavi

Zadarski volonteri poslali su video i nekoliko riječi zahvale kojima bi se željeli zahvaliti svima koji su sudjelovali u akciji prikupljanja pomoći za obitelji stradale poplavama

Svrha ove objave je prvenstveno zahvala, ali i pokušaj prenošenja pozitivne energije i činjenice da su Zadrani složni, ujedinjeni i spremni na međusobnu pomoć i potporu, onda kada je potrebno, dobrih vijesti i priča općenito, kažu Volonteri… Njihove lijepe riječi i video pogledajte u nastavku.

"Zahvala Zadarskih Volontera

Svi ste čuli za onu “Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može”. I zaista, svi vi prijatelji koji ste svojim nesebičnim doprinosom i doniranjem bilo stvari i svog slobodnog vremena, bilo mišićima i radnom snagom podržali akciju, iskreno hvala.

Mnogo hvala ekipi iz Overseas-a koja nam je dala na korištenje 9 kombija, luci Gaženica koja nam je dala skladište na korištenje, svim Mamama iz Zadra koje su organizirale ljude kroz cijelih mjesec i pol dana, hvala dečkima iz navijačke udruge Tornado koji su bili na raspolaganju kad god je zatrebalo, taxi transfer Zemunik i taxi Denis koji su prevozili volontere po potrebi i stvari, svim medijima koji su nas pratili, hvala svim pojedincima koje bi bilo nemoguće pojedinačno imenovati jer nas se stvarno skupilo dosta kroz cijelu akciju. I na kraju hvala fast foodu Papica koji je hranio naše mišiće i dobru volju.

Ova akcija je privedena kraju uz pomoć svih vas (svih nas), a mi vam uz ovaj video želimo prenijeti i djelić atmosfere i lavinu pozitive koju smo svi zajedno pokrenuli.

Zadarski volonteri ne staju, zajedno pomažimo i u buduće, kome i kada god bude potrebno.

Lijep pozdrav, dobri ljudi."


Reci što misliš!