Događaji

Ministar turizma Gari Cappelli na svjetskom turističkom sajmu World Travel Market u Londonu

Ministar turizma Gari Cappelli na svjetskom turističkom sajmu World Travel Market u Londonu
Robert Anic/PIXSELL

Ministar turizma Gari Cappelli posjetit će World Travel Market (WTM), vodeće globalno događanje za industriju putovanja koje se od 6. do 8. studenog 2017. godine održava u Londonu.

Ovim sajmom počinje sezona sajamskih nastupa, ali i drugih vrsta promotivnih aktivnosti s ciljem kvalitetne pripreme sljedeće turističke godine. Sajam i hrvatski štand na WTM-u obići će ministar turizma Gari Cappelli te direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić. Tom će se prilikom također susresti i s važnim partnerima na britanskom tržištu koje se i ove godine nalazi među top deset tržišta s kojih je hrvatske destinacije posjetilo najviše turista.

Osim toga, povodom održavanja sajma WTM, Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica predstavit će novi hrvatski promotivni turistički spot. Predstavljanje će se održati na WTM-u, na štandu Hrvatske turističke zajednice tijekom Wine & Cheese druženja u utorak, 7. studenog 2017. godine, s početkom u 17:30 sati.

World Travel Market vodeći je svjetski sajam turističke industrije, s tradicijom dužom od 30 godina, koji svake godine okuplja oko 50 tisuća turističkih profesionalaca, više od pet tisuća izlagača iz gotovo 200 zemalja, ali i oko tri tisuće predstavnika medija iz cijelog svijeta.


Reci što misliš!