Događaji

hvalevrijedna inicijativa

Vodovod Općoj bolnici Zadar donirao 125 tisuća kuna

Vodovod Općoj bolnici Zadar donirao 125 tisuća kuna

U poplavi koja je 11. rujna pogodila Zadar, velike štete pretrpjela je i zadarska Opća bolnica. Osim prostora, uništen je i dio bolničke opreme. Zahvaljujući donaciji zadarskog Vodovoda nabavit će se uređaj za potrebe Odjela gastroenterologije.

Na primopredaji donacije, ravnatelj zadarske bolnice, dr. Željko Čulina je kazao: 

''Tražili smo pomoć, kako grada, županije, tako i od firmi, i evo, hvala tvrtki Vodovod koja se odazvala ovoj akciji. Iskoristili smo njihovu donaciju u vrijednosti od 125 tisuća kuna za nabavu videokolonoskopa. To je aparat koji će uvelike pomoći zbrinjavanju svih naših pacjenata a i pomoći u radu djelatnika na odjelu gastroenterologije''.

Direktor zadarskog Vodovoda, Tomislav Matek kaže da su se rado odazvali pozivu za pomoć: 

''Na njihovu zamolbu da pomognemo mi smo se odazvali i u dogovoru s njima odlučeno je da se nabavi videokolonoskop. Drago nam je da smo mogli pomoći i nadam se da ovo neće biti zadnji puta da smo na takav način pomogli''.

Doniranje bolnici najbolji je način da se pokaže društvenu odgovornost, a toga očito ne manjka, jer ovo je još jedna u nizu akcija pomoći kojima gradske ali i privatne tvrtke pomažu u sanaciji šteta nastalih u poplavi, prenosi Radio Zadar.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti