Događaji

centar za poduku tempero

Kako motivirati dijete za učenje?

Kako motivirati dijete za učenje?

Koliko ste se često našli u situaciji da više vremena provedete na razgovore o učenju s djetetom, nego li Vaše dijete na samo učenje?

Centar za poduku Tempero najavljuje Tečaj ubrzanog učenja (CAR program) koji je na rasporedu 2. prosinca, Tečaj brzog čitanja (12-)  3. prosinca te radionicu za roditelje „Kako motivirati dijete za učenje“ 2. prosinca.

CAR program uključuje dijagnostički pristup utvrđivanja osobnosti u učenju i intenziteta koncentracije, fizičku pripremu (priprema oka, motorika), tehniku segmentacije tj. određivanje važnih dijelova, izradu umne mape za vizualne, auditivne, tjelesne tipove, usvajanje tehnika koncentracije - motorički fokus te usvajanje tehnike lektorskog čitanja.

Tijekom seminara brzog čitanja (12-) djeca uče kako se bolje koncentrirati prilikom čitanja, na koji način lakše prepoznati ključne dijelove teksta, kako pamtiti na što lakši i brži način te osnovne tehnike učenja.

Cilj radionice „Kako motivirati dijete za učenje?“ je upoznati roditelje s motivacijskim sustavom njihova djeteta te sukladno tome dati im preporuke kako mogu jednostavno i lako motivirati djecu za školske zadatke. Kroz konkretne primjere objašnjava se deset tehnika motiviranja, a svi sudionici radionice dobit će nastavne materijale.

Sve informacije možete dobiti u centru Tempero u Vukovarskoj 6A, na 095 398 6929 i 095 804 1181, info@tempero-poduke. hr,  www.tempero-poduke.hr i fb: tempero.poduke.


Reci što misliš!