Događaji

herojski pothvat

Bura otpuhala motocikl, vozaču pomogao Aramis Naglić

Bura otpuhala motocikl, vozaču pomogao Aramis Naglić

Trener KK Zadar, Aramis Naglić, danas je na Jadranskoj magistrali pružio pomoć motociklistu koji je umalo doživio prometnu nesreću uzrokovanu jakim udarima bure.

Vozač Wissam iz Dubaija koji u sklopu projekta Goodwill Journey putuje svijetom na motociklu nemalo se iznenadio snagom bure koja ga je dočekala u Hrvatskoj. Lokalni stanovnici su ga, doduše, upozorili na buru, no nije ih poslušao.

"Borim se s majkom prirodom u Hrvatskoj zadnja tri dana. Kiša, snijeg, vjetar! Prije današnje vožnje jedan čovjek od 60-ak godina upozorio me da na ovom području puše vjetar kakav u svijetu ne postoji. Naravno, ja sam bio preponosan da ga slušam, rekao sam sebi 'ovaj nema pojma što sam prošao'. Vozio sam po Patagoniji, Australiji, pustinji Gobi i još nekim mjestima poznatim po jakim vjetrovima. Na kraju sam ga trebao slušati, čovjek očito poznaje svoju državu, a ovaj vjetar je nešto najgore što sam ikad osjetio. Morao sam pobjeći s obale prema unutrašnjosti. Nakon 50-ak kilometara vjetar je oslabio, ali dočekao me snijeg. I to je puno bolje", prokomentirao je na Facebooku pustolovinu s burom koja je na svu sreću pozitivno završila.

Video pogledajte ovdje:


Reci što misliš!