Događaji

who invested in children?

Tko je sve 'investirao' u djecu Dječjeg vrtića Biograd?

Tko je sve 'investirao' u djecu Dječjeg vrtića Biograd?
BnM

Pod nazivom "Who invested in Children", odnosno onaj koji ulaže u djecu, projekt je koji je nedavno pokrenut u gradu Biogradu, a već ovih dana dao je i prve pozitivne rezultate

Pokazalo se naime da za potrebe djece, a posebno onih najmlađih mnogi imaju razumijevanja i volje pomoći, odnosno sudjelovati u realizaciji samih projekata poput ovoga o kome danas pišemo. 

Riječ je, kako je kazala Esma Brzić, ravnateljica vrića, o već spomenutom projektu "Who invested in Children", koji je osmišljen u samom Dječjem vrtiću "Biograd", a u sklopu koga se sponzorima, odnosno sudionicima projekta vrtić odužuje tako da im dodjeljuje titulu "Who invested in Children", a kao zahvalnost za prepoznavanje važnosti ulaganja u djecu. Tako je primjerice u sklopu ovog projekta poslana ponuda dobavljačima ove predškolske ustanove da se uključe i sponzoriraju kupnju 10-ak foto aparata za potrebe vrtića, odnosno za praćenje i dokumentiranje dječjih aktivnosti, na koju su se mnogi i odazvali. 

Tako su među prvima svoje titule onih koji ulažu u djecu "zaradile" biogradske tvrtke Bure-Commerce, Erlić -Commerce, Orcus plus-podružnica Biograd, Castra Zadar, Mesnica "Kod Bude" Biograd, te Croatia osiguranje. Svi oni zaslužili su titulu "Who invested in Children", a koje su im svojim rukama izradili najmlađi Biograđani, polaznici dječjeg vrtića (dakako uz pomoć svojih odgojiteljica) te im svečano uručili kao dar i priznanje.

"Ugodno nas je iznenadio odaziv tvrtki s kojima surađujemo, tim prije što su donacije već stigle, a ne treba posebno naglašavati koliko će nam darovani foto aparati olakšati rad, odnosno osigurati više mogućnosti u radu s djecom i praćenju njihovih mnogobrojnih aktivnosti. Zahvalni smo svim sudionicima projekta, a ideje za neke druge slične projekte već se razrađuju", kazala je Brzić.


Reci što misliš!