Događaji

nagrada dodjeljena u splitu

Pašmanski Škraping je ''Simply the best"!

Pašmanski Škraping je ''Simply the best

Još jedno priznanje pašmanskom Škrapingu - osvojio je nagradu Simply the best na svečanom skupu ''PUT 2017.'' u splitskom hotelu Park, koji je okupio sam vrh turističkih djelatnika, hotelijere, ugostitelje, agente iz čak deset zemalja.

Nagrade ''Simply the Best“ dodijeljene su u šest različitih kategorija, a ocjenjivanje je provedeno u suradnji sa turističkim profesionalcima i tajnim gostima. Oni su imali zadatak ocijeniti 250 nominiranih kandidata.

Iz Dalmacije su nagrađeni još i Good Food festival u Dubrovniku, Muzej Narona u Metkoviću, i TZ Imotski za turističke projekte na Crvenom jezeru koji su doprinijeli svjetskoj promociji Imotskog i Hrvatske. 

Turistička zajednica grada Splita dobila je posebno priznanje za višegodišnji inovativan i kreativan razvoj novih tuističkih sadržaja koji su grad Split pozicionirali kao vodeću turističku destinaciju u Hrvatskoj u ovoj godini.

Nagrade su laureatima u Splitu uručili Boris Šimenc, direktor PUT-a i Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija UHPA-e.

 


Reci što misliš!