Događaji

esn Zadar traži nove članove

Postani dio najveće udruge mladih u Europi

Postani dio najveće udruge mladih u Europi

Priključi se ESN-u Zadar i putem raznih aktivnosti osjeti duh studentske razmjene, mobilnosti, zajedništva u kulturnoj raznolikosti i otkrij fenomen kojeg Erasmus studenti nazivaju „Jednom Erasmus, zauvijek Erasmus“.

U utorak 21. studenog u Studentskom klubu održat će se Info dan gdje ćete se moći detaljno upoznati s radom udruge ESN Zadar i o mogućnostima koje vam volontiranje u istoj pruža.

U ESN-u Zadar te očekuje mnogo zanimljivih aktivnosti. S jedne strane članovi ostvaruju kontakt s Erasmus studentima, zabavljaju se s njima, uče direktno o drugim kulturama i jezicima te im pomažu u integraciji u lokalnu sredinu.

Dok s druge strane mogu ostvariti svoj potencijale i pokazati u čemu su dobri i upravo zato ESN Zadar okuplja ljude različitih profila. 

ESN Zadar ima jako zanimljive timove u kojima možeš razviti svoje vještine ili se okušati u nečemu u čemu nisi prije imao prilike: 

- PR Team: ako si kreativna osoba koja vola fotografirati, pisati, snimati, obradu fotografija, vizuale i slično, onda je PR Team savršen za tebe.
- Travel Team: za pustolove i one dobre u organizaciji i logistici.
-Party Team: za one koji imaju smisao za dobru zabavu i organizaciju.
- ESNcard (Partnership) Team: ako znaš ostvariti poslovnu suradnju i komunicirati s partnerima.
- Mov'in Europe Team: malo lukavosti i želja za promocijom mobilnosti na razne načine je upravo ono što treba. 
- SocialErasmus Croatia : ako volite pomagati drugima i pomoći zajednici
- ExchangeAbility Team: podiže svijest o problemu osoba s invaliditetom 

Erasmus Student Network je najveća volonterska studentska organizacija u Europi koju čini više od 500 lokalnih podružnica u 40 zemalja i okuplja više od 39 000 volontera na više od 900 visokoobrazovnih ustanova. Mreža je orijentirana mladima, tj. studentima i volonterima koji ju svojim angažmanom svakodnevno osnažuju. ESN Hrvatska obuhvaća 6 lokalnih podružnica u gotovo svim sveučilišnim gradovima, pa tako i u Zadru.

Lokalne podružnice okupljaju kreativnice, ambiciozne i aktivne mlade ljudi koji su zainteresirani za rad u internacionalnom okruženju, željni novih poznanstava i iskustava, spremni na stjecanje novih znanja i vještina. 

Više informacija ovdje.


Reci što misliš!