Događaji

turistička zajednica predstavila program

Što donosi Advent u Zadru?

Što donosi Advent u Zadru?
Bojan Bogdanić

Blagdanskom ugođaju u našem gradu doprijenit će "Advent u Zadru", manifestacija koja započinje u petak, 24. studenog na sam Dan grada.

Program Adventa predstavljen je danas u Turističko-informativnom centru, a istaknuto je kako je misao vodilja bila ponuditi što raznovrsniji program za sve generacije.

Direktor Turističke zajednice grada Zadra Ante Rados kazao je kako je program tematski podijeljen po danima u tjednu. Ponedjeljak će biti dan za zadarske izvođače pop glazbe i jazza, utorak je rezerviran za ples, u srijedu će nastupati klape, u četvrtak zadarski bendovi, dok će u petak i subotu nastupati neka od zvučnih imena hrvatske estrade, poput TBF-a, Nene Belana, Giuliana, Mie Dimšić, Ivana Zaka, itd.

Uoči Nove godine bit će veselo, uz sjajne koncerte (više ovdje).

Nastavlja se akcija ugostitelja na Poluotoku - "Đir po gradu", te blagdanski sajam "Naši mali gušti".

Nažalost, nije bilo interesa od strane ponuditelja za natječaj koji je grad raspisao za postavljanje klizališta na Forumu.

Ovaj Advent tako će proći bez ledene atrakcije.

No, to neće umanjiti doživljaj koje će nuditi niz ''kućica'' na Trgu Petra Zoranića, a neće biti zanemareni ni neki od pomalo zaboravljenih dijelova stare gradske jezgre, poput Kampo Kaštela, gdje će na svoje doći najmlađi Zadrani.

U Advent u Zadru ove godine uloženo je preko milijun kuna.

Advent u Zadru ima posebnu web stranicu - posjetite je ovdje!


Reci što misliš!