Događaji

prijavite projekte

Započele pripreme za dodjelu 11. Grand PRixa!

Započele pripreme za dodjelu 11. Grand PRixa!

Hrvatska udruga za odnose s javnošću započela je s organizacijskim aktivnostima za 11. Grand PRix čiji će se finale održati u ožujku 2018. godine.

Već ranije je pripremljen Pravilnik o dodjeli godišnjih nagrada HUOJ-a koji se nalazi na službenoj mrežnoj stranici udruge, natječaj za prijavu projekata biti će objavljen sredinom  prosinca 2017. i ostaje otvoren do kraja siječnja 2018. godine.

''Želja nam je omogućiti pripremu i prijavu na natječaj što više kvalitetnih projekata koji se provode na području naše Dalmatinske podružnice. Upravo zato održat će se radionica u kojoj će biti pojašnjeni kriteriji ocjenjivanja i vrednovanja, upute o ispunjavanju prijavnice te će biti dani odgovori na sva pitanja vezana uz prijavu. Voditeljica radionice je Maja Gradišar Perotić'', kazala nam je Vlatka Vučić Marasović u ime dalmatinske podružnice HUOJ-a.

Kako bi se na natječaj Grand PRixa mogao što uspješnije prijaviti što veći broj zainteresiranih, HUOJ organizira posebnu besplatnu radionicu za pisanje prijava u Splitu, u  utorak, 28. studenoga u 17 sati.

Radionica će se održati  u dvorani 12 Ekonomskog fakulteta u Splitu, Cvite Fiskovića 5.

Godišnje nagrade Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću izraz su priznanja strukovne udruge za izvrsnost u postignućima u području odnosa s javnošću, namijenjene stručnjacima za odnose s javnošću zaposlenima u tvrtkama, u javnome sektoru, u nevladinim udrugama i u agencijama za odnose s javnošću te samostalnim stručnjacima iz ovoga područja.
 
Cilj dodjele nagrade je podizanje ugleda struke u široj javnosti, promicanje izvrsnosti u komunikaciji, stalno preispitivanje i  unapređenje načela dobroga poslovanja i temeljnih vrijednosti članova HUOJ-a i poticanje članova na aktivno sudjelovanje u radu HUOJ-a.

''Napominjem da svake godine sa područja Dalmatinske podružnice imamo kvalitetne projekte koji su nagrađeni Grand PRix-om. Tako  su i ove godine među dvanaest strukovnih nagrada, čak dvije  s našeg područja- Grand PRix za odnose s javnošću u regionalnoj i lokalnoj samoupravi dobila  Javna ustanova u kulturi Tvrđava kulture Šibenik za projekt ‘Više od stvarnosti – prva godina revitalizirane tvrđave Barone’, a Grand PRix za organizaciju događanja osvojilo je Društvo Propela Zadar s ’10. DM Millenium Jumpom’, dodala je Vučić-Marasović.

Prijave za radionicu se zaprimaju do 27. studenoga na adresi informiranje@zadarska-zupanija.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti