Događaji

hak:

Magla u Gorskom kotaru usporava vožnju

Magla u Gorskom kotaru usporava vožnju

Magla jutros smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvora Oštrovica i tunela Tuhobić, pa Hrvatski autoklub (HAK) upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Za sav promet zatvorene su ceste (zbog radova): DC75 u Karigadoru, Taru i na dionici Vodnjan – Pula; DC46 Đakovo-Budrovci, DC206 Hum na Sutli-Kostel, DC300 Umag-Finida (radovi na kružnom raskrižju Marketi u Umagu) i DC502 Smilčić-Pridraga.

Danas do 10 sati bit će prekinut promet na državnoj cesti Munjava-Poljanak-Grabovac (DC42) u mjestu Plaški zbog radova na željezničko-cestovnom prijelazu. Obilazak: Munjava-Josipdol-Skradnička Kamenica-Slunj-Grabovac i obrnuto.

Zbog razminiranja svakodnevno od 8 do 16 sati prekida se promet na: županijskoj cesti ŽC5113 Križpolje-Glibodol-Lička Jasenica i LC59103 u naselju Oraovac. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta.

Na državnoj cesti D32 kod mjesta Smrečje (kod Čabra) i DC42 kod mjesta Ljubošina (kod Vrbovskog) zbog klizišta se vozi jednim trakom, uz regulaciju prometa semaforima. Kod Ljubošine (DC42) zabrana je prometa za vozila ukupne mase iznad 3,5 tone.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.


Reci što misliš!