Događaji

donosimo sve detalje

Čarolija Adventa - od Trga Petra Zoranića do Kampo Kaštela!

Čarolija Adventa - od Trga Petra Zoranića do Kampo Kaštela!

Mađioničarski trikovi, hodanje na kugli, hodanje na štulama, modeliranje balona i fire show atrakcije su koje će oduševljavati sve posjetitelje Adventa. Također, za najmanje klince i klinceze pripremljene su i zabavne igre uz animatore: natjecanje u timovima

Ove godine Zadrani će Advent 2017. otvoriti spektakularnim koncertom Ivana Zaka, a prava kulminacija zimskog (pred)božićnog ugođaja uslijedit će u subotu 25. studenog u jutarnjim satima na radost velikih i malih. Od 10 do 13 sati na potezu od Trga Petra Zoranića do Kampo Kaštela za sve posjetitelje pripremljen je bogat adventski program s likovima iz mašte i uličnim umjetnicima s nevjerojatnim izvedbama koje ostavljaju bez daha.

Mađioničarski trikovi, hodanje na kugli, hodanje na štulama, modeliranje balona i fire show atrakcije su koje će se kombinirati u intervalima i oduševljavati sve posjetitelje adventa.

Paralelno s navedenim „mobilnim atrakcijama“, na samom Trgu Petra Zoranića bit će stacionirani punktovi za djecu koja će uživati u blagdanskom facepaintingu s božićnim detaljima, družiti se s kostimiranim likovima iz crtića (Anna, Elsa, pčelica Carpy) i sudjelovati u kreativnoj radionici izrađujući božićne čestitke i ukrase.

Također, za najmanje klince i klinceze pripremljene su i zabavne igre uz animatore: natjecanje u timovima - tko će brže ukrasiti drvce s ukrasima koje su izradili na kreativnoj radionici, gađanje meta lopticama (grudama), provlačenje loptica kroz poligon i ubacivanje u za to predviđeni otvor i mnoge druge igrice.

Posebni gosti bit će glumci zadarskog Kazališta lutaka s nagrađivanom predstavom „Koliko je duga jedna priča“, a djeca će, kroz zabavne igre i radionice pune iznenađenja, kreirati vlastiti svijet mašte i blagdanske radosti. 

Istu večer slijedi veliki glazbeni koncert koji će održati Begini, tamburaški sastav iz Jastrebarskog. Koncert će se također održati na Trgu Petra Zoranića s početkom u 20 sati. Za sve programe i koncerte posjetiteljima je ulaz slobodan.

Sve informacije o Adventu u Zadru pratite na web stranici www.advent.zadar.travel


Reci što misliš!