Događaji

#gkzd

Predavanje: Podrška roditeljima učenika s teškoćama u razvoju

Predavanje: Podrška roditeljima učenika s teškoćama u razvoju
RTL

U sklopu projekta ŠKOLA PUNa MOGUĆNOSTI održati će se prvo i uvodno predavanje iz serije radionica namijenjenih roditeljima učenika s teškoćama u razvoju u gradskoj knjižnici Zadar.

Prva i uvodna radionica "Podrška roditeljima učenika s teškoćama u razvoju" održati će se u petak, 24. studenoga s početkom u 16:30 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradska knjižnica Zadar (Stjepana Radića 11, Zadar).

Voditelji radionica će stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u području edukacijske rehabilitacije i terapije: Valentina Cindori, def. soc. pedagog, supervizor psiho-socijalong rada i Ana Uranija, prof. psihologije.

Svrha uvodnog predavanja i budućih radionica je dodatna podrška i pomoć roditeljima kako bi se omogućilo kvalitetno i ravnopravno sudjelovanje svih dionika u odgojno-obrazovnom procesu te njihova međusobna suradnja.

Stoga Vas, dragi roditelji, pozivamo na prvo zajedničko druženje kako biste razmijenili iskustva i korisne savjete jedni s drugima, stekli nova znanja i vještine te zadržali ili izgradili pozitivan stav fokusirajući se na interese i potencijal svoje djece.


Reci što misliš!