Događaji

20 godina edukacije

Algebra pod novim identitetom potiče drugačiju budućnost obrazovanja u Hrvatskoj

Algebra pod novim identitetom potiče drugačiju budućnost obrazovanja u Hrvatskoj

Jedna od dvije najveće obrazovne organizacije u Hrvatskoj je kroz više od tristo tisuća održanih programa edukacije omogućila zapošljavanje svojih polaznika u tvrtkama poput Googlea, Amazona i Microsofta.

Nakon dvadeset godina edukacije i 120.000 polaznika visokog učilišta i otvorenog učilišta, Algebra od danas nastupa kao integrirana obrazovna institucija, pod novim vizualnim identitetom. Programi visokog obrazovanja i obrazovanja odraslih nastavljaju se provoditi u više od 15 gradova diljem Hrvatske.

"Kako su se širile ideje i kako smo zajedno rasli, pod Algebrom se iznjedrilo više projekata koji bi na tržištu mogli samostalno funkcionirati bez ikakvih poteškoća. Svi edukacijski projekti nastajali su pod istim imperativom - da samo najviši standardi kvalitete i izvrsnost mogu dugoročno donijeti korist i našim polaznicima. Programi su jedinstveni – inovativni, primjenjivi, korisni i usmjereni na kvalitetu i stalna poboljšanja. I upravo zato želimo ih predstavljati kao jedan brand i dati im isti potpis; isti, zajednički identitet i poslati jedinstvenu poruku o tome što stoji ispod branda Algebra", pojasnio je dr. sc. Mislav Balković, član uprave i dekan visokog učilišta.

Predsjednik uprave, Tomislav Dominković, osvrnuo se na dvadeset godina rada Algebre riječima: "Od starta smo došli do kampusa i educirali smo više od 120 tisuća osoba. Naših 110 stalno zaposlenih i 500 stručnih suradnika, nastavnika i predavača godišnje obrazuju 15 tisuća novih korisnika. Uz 20 posto godišnjeg rasta, vjerojatno smo jedina organizacija u Hrvatskoj koja se organski i samostalno razvija ovom dinamikom. Svi mi u Algebri radimo ono što volimo i s veseljem to prenosimo ljudima željnima znanja. Ovakva integracija svih programa pod krovni brand Algebre ponudit će sadašnjim i budućim polaznicima novi obrazovni model, drugačiju budućnost obrazovanja u Hrvatskoj".

Iskoristivost znanja poveznica je svih programa Algebre, čiji su polaznici i studenti odmah po stjecanju diplome spremni za tržište rada.

"U Hrvatskoj se može bolje; za uspjeh je potrebna prilika za rast i stjecanje novih znanja. Naša Algebra nastala je upravo na toj ideji - da svaki pojedinac u svakom trenutku može napraviti zaokret, bez obzira na ranije životne izbore, a za tu promjenu je potrebna iskra. Među tvrtkama u kojima danas rade Algebrini studenti su Google, Microsoft, Rimac Automobili, SPAN, Five, Ericsson Nikola Tesla, Infinum, Intel, VMware, Infinum, Amazon, Dell... Tu iskru mi vidimo i kod naših predavača i kod polaznika, i sad želimo da se ta iskra širi na druge mlade ljude, da im bude poticaj za poslovna i životna postignuća“, dodao je Hrvoje Balen, član uprave Algebre.


Reci što misliš!