Događaji

drugi i drugačiji

Predstavljen program dramske Udruge „Drama Plus"

Predstavljen program dramske Udruge „Drama Plus
Bojan Bogdanić

Svoj kazališni program predstavila je dramska Udruga „Drama Plus" koju vodi poznato domaće glumačko lice, Vinko Radovčić. Na rasporedu su četiri predstave .

I dok se mlađi članovi Udruge predstavljaju kroz likove iz bajke - Carevo novo ruho i dječje priče - Čudnovate zgode Šegrta Hlapića, oni stariji igraju nagrađivane dramske tekstove Ivora Martinića „Moj sin malo sporije hoda" i Damira Karakaša „Snajper".

Sve predstave izvodit će se na pozornici HNK-a Zadar, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije obilježenoj i uživo odigranim isječcima iz predstava. Program koji nosi naziv " Drugi i Drugačiji = Drama plus " otvara predstava Carevo novo ruho - 28.12. 2017 godine.

"To je Drama plus, drugi i drugačiji, naš plan i program je zapravo svi dramski teksotvi koje obrađujemo, glavni likovi i ovi sporedni su drugi i drugačiji. Na programu se radilo dobrih godinu dana, tako da tu niti jedna predstava nije slučajno.", kazao je prilikom predstavljanja V. Radovčić te ujedno najavio i otvaranje Dramskog Centra u Zadru, prenosi Radio Zadar.


Reci što misliš!