Događaji

oglas za posao

Traže se radnici: 'Možete kukati da nema posla ili biti promjena koju žudite vidjeti'

Traže se radnici: 'Možete kukati da nema posla ili biti promjena koju žudite vidjeti'
Facebook/Linden Tree Retreat & Ranch

Za ova radna mjesta je nebitno koje škole i certifikate imate, već da posjedujete 'sense of wonder', da svijet promatrate očima djeteta i da imate talent da drugima dočarate 'miracle of living in this world'

Na Facebook stranici Linden Tree Retreat & Lunch osvanuo je zanimljiv i duhovit oglas za posao u kojem traže dvije osobe za navedene pozicije. 

Inače, riječ je o intimnom i luksuznom ranč utočištu smještenom na 50 hektara na području Velebita i UNESCO-m zaštićene i netaknute prirode, koji je prvorazreda destinacija za jahanje u Hrvatskoj. 

Na kraju oglasa, obraćaju se Hrvatima i Hrvaticama i kažu: "možete kukati da u Hrvatskoj nema posla, ili čekati da se negdje uhljebničko mjesto ukaže, pa da se pridruže armiji birokratskih vampira i nastavite isisavati od radnika ono malo krvi što je ostalo, ili da budete promjena koju žudite vidjeti."

Oglas za posao prenosimo u cijelosti:

"Linden ekipa traži pojačanje! Kako rastemo i razvijamo se, tako nam trebaju dodatne vrijedne ruke koje će svojim talentom i predanošću doprinijeti Lindenu da i dalje nastavi postavljati visoke standarde u turizmu, stvarajući za Hrvatske pojmove neuobičajne vrijednosti kako za goste tako i za članove tima.

Jedna pozicija je Operativni Manager (kako to vazno zvuci). Za tu poziciju tražimo osobu iz Like: mlada, energična, Emotivno Pismena, komunikativna, samo-motivirana, visokih standarda. Kao kada bi uzeli državni UHLJEB i zaokrenuli ga za 180 stupnjeva, ako me razumijete. 

Druga pozicija je Sales Manager. Ovo je pozicija koja nije nužno vezana za Linden Tree Retreat & Ranch. Nije čak vezana ni za prodaju jer mi ne prodajemo ništa. Možete biti iz Dubrovnika ili iz Vukovara i tamo ostati živjeti i raditi, ako ste Self-Starter, ako ste čekali priliku da se dokažete i da vam netko ukaže Povjerenje. Prodaja u slučaju Lindena nije vožnja od agencije do agencije, već koristenje interneta, google adwordsa, socijalnih medija, pisanja i pričanja Linden priča koje motiviraju ljude na promjenu. Linden vrijednosti se trebaju doživjeti, a vas posao je da budete Svjetionik, koji će pomoći onima koji traže da nađu put. Morate biti fluentni u engleskom jeziku. A ako još k tome znate njemački ili neki drugi svjetski jezik, nema vam premca. Kreativnost i maštovitost su neophodni.

Za ova radna mjesta je nebitno koje škole imate, kakve certifikate posjedujete (papir sve podnosi). Bitno je da posjedujete sense of wonder, da svijet promatrate očima djeteta i da imate talent da drugima dočarate miracle of living in this world.

I da ne zaboravim, za poziciju Sales Managera ćemo pozitivno diskriminirati osobe s invaliditetom. Prosto rečeno, ako ste osoba sa posebnim tjelesnim potrebama, a udovoljavate gore navedenim uvjetima, čekamo vas!

Eto vam drage Hrvatice i Hrvati (i ostali narodi i narodnosti, kao i rodnosti i spolne orijentacije - svi se mogu prijaviti jer mi na Lindenu ne diskriminiramo, osim što sam gore naveo, ne tražimo domovnice, partijske Knjižice, a rodijačke veze vam neće pomoći). Možete kukati da u Hrvatskoj nema posla, ili čekati da se negdje Uhljebničko mjesto ukaže, pa da se pridružite armiji birokratskih vampira i nastavite isisavati od radnika ono malo krvi što je ostalo, ili da budete promjena koju žudite vidjeti."


Reci što misliš!