Događaji

čestitamo!

Pacijenti izabrali naj doktore i stomatologe u Zadarskoj županiji u 2017. godini

Pacijenti izabrali naj doktore i stomatologe u Zadarskoj županiji u 2017. godini
Dino Stanin/PIXSELL

Portal Naj doktor od 2014. godine objavljuje popis liječnika i stomatologa u Republici Hrvatskoj koje su čitatelji portala svojim komentarima i ocjenama prepoznala kao najbolje, a ovog studenog su objavili još širi i potpuniji popis.

Kriterij pri odabiru je bio je kao i protekle četiri godine broj konstruktivnih pozitivnih komentara na portalu Naj doktor, te odnos pozitivnih i negativnih komentra.

Komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima liječnici ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijenata, kao niti neargumentirani komentari.

Zbog velikog broja komentara i profila, na popisu su samo doktori čiji se profili otvaraju minimalno dvadeset puta mjesečno.

dr. Damir Biloglav, Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Iz Zadarske županije na popis najboljih liječnika i stomatologa iz ušli su obiteljski liječnici Biljana Žigurski-Mračić, Damir Biloglav i Ana Dunatov iz Zadra, stomatolozi Dijana Paleka i Sergej Kuštera iz Zadra, ginekolozi Ivica Vlatković, Ilva Marić, Edita Tadić, Dominik Rukavina iz Zadra, Slavko Marić iz Biograda na Moru, Ivica Žuvela iz Benkovca, opći kirurg Jakov Mihanović te kardiolog Ante Anić.

Čestitamo zadarskim perjanicama sa željom da dogodine na listi bude i puno više liječnika i stomatologa iz Zadra i Zadarske županije!


Reci što misliš!