Događaji

HAK

Zabrana prometa za teretna vozila na važnijim državnim cestama

Zabrana prometa za teretna vozila na važnijim državnim cestama
Robert Anic/PIXSELL

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama bit će u: nedjelju, 31. prosinca od 15 do 23 sata, i ponedjeljak, 1. siječnja od 14 do 23 sata, izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog izvanredne situacije prekinut je promet Branimirovom ulicom u Zagrebu, od ulice Divka Budaka do ulice V. Ravnice.

Zabrana se odnosi državne ceste: DC8 (Jadranska magistrala), DC9 (Metković-Opuzen), DC21 (Kaštel-Kanfanar), DC66 (Pula-Labin-Opatija), DC23 (Žuta Lokva-Senj). Na autocestama i na državnoj cesti DC1 zabrana ne vrijedi.

Za sav promet zatvorene su ceste (zbog radova): DC75 u Karigadoru, Taru i na dionici Vodnjan – Pula, DC206 Hum na Sutli-Kostel, DC300 Umag-Finida (radovi na kružnom raskrižju Marketi u Umagu).

Zbog odrona zatvorena je županijska cesta Knin-Plavno u mjestu Radljevac. Obilazak je preko Stare Straže ili lokalnom cestom Čupkovića most.

Do 1. srpnja za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina, zbog radova. Moguće je koristiti granični prijelaz Karasovići.

Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 t.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Trajekt na liniji Trogir-Seget Donji-Drvenik Mali-Drvenik Veli do daljnjeg plovi na relaciji Trogir-Drvenik Mali-Drvenik Veli bez pristajanja u luci Seget Donji i ukrcaja i iskrcaja vozila i putnika u istoimenoj luci.


Reci što misliš!