Događaji

hak:

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u unutrašnjosti

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u unutrašnjosti

Vozače se poziva da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u unutrašnjosti. Hrvatski autoklub (HAK) vozače poziva na dodatni oprez zbog magle na autocesti A4 Goričan-Breznički Hum i A6 Rijeka-Zagreb na dionici tunel Tuhobić-čvor Vrata. 

Vozače se poziva da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog teretnog vozila u kvaru na dionici državne ceste DC10 od čvora Luka u smjeru čvora Sveta Helena vozi se uz ograničenje brzine. 

Za sav promet zatvorene su ceste (zbog radova): DC75 u Karigadoru, Taru i na dionici Vodnjan – Pula, DC206 Hum na Sutli-Kostel.

Zbog odrona zatvorena je županijska cesta ŽC6034 Knin-Plavno u mjestu Radljevac. Obilazak je LC65004 preko Stare Straže ili lokalnom cestom LC65004 Čupkovića most.
Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila, vrijeme čekanja na granicama se mijenja te su na pojedinim graničnim prijelazima moguća i duža čekanja.  

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su: trajektna linija: Split-Vela Luka-Ubli (polazak u 15:00 sati); katamaranske linije: Novalja-Rab-Rijeka, Mali Lošinj-Rijeka, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split, Vis-Split, Korčula-Hvar-Split te brodska linija: Mali Lošinj-Unije-Susak. 


Reci što misliš!